| Tytuł: | |
| Autor: | Damian 17.3.2010, 11:17 |
| A co zrobić jak zaczyna się pojawiać opryszczka tzn. swędzieć, piec, czy są jakieś sposoby żeby nie wyskoczyła??? | |
| Tytuł: | |
| Autor: | 18.3.2010, 12:07 |
| Ja osobiście używammaści zovirax i jestem zadowolony. Tobie też mogę polecić. | |
| Tytuł: | JEST! |
| Autor: | Asia 4.1.2012, 14:33 |
| Jest domowy sposób na leczenie opryszczki, po prostu zaraz kiedy zaopserwujemy objawy powstawania opryszczki należy posmarować zaczerwienione miejsce zwykłą pastą do zębów, tak aby w całości je pokryła i profilaktycznie, aby opryszczka sie nie przeniosła w inne miejsce można też to zrobić w okół zaczerwienionego miejsca, w ten sposób uniemożliwiamy dalszy rozwoj opryszczki. Bardzo wiele razy mi to pomogło. POLECAM. | |
| Tytuł: | Opryszczka |
| Autor: | Marek 19.1.2012, 21:45 |
| Ja tam smaruje mascia odrazu jak wyczuje. Nie dotykam ani nic, poprozstu czekam az przejdzie w stanie posmarowania | |

Skóra człowiekajest niezwykłym narządem. Zwykle nie zwraca się na nią uwagi i nie docenia jej roli. Dzieje się tak, głównie dlatego, że wszyscy biorą ją za jakiś pewnik, ponieważ „ona jest”. W związku z tym mało kto wie, że skóra człowieka jest to największy organ ciała, który jest również najbardziej wykorzystywany.
Wysypka
Wysypką nazywamy wiele zmian skórnych, spowodowanych przez różnorakie czynniki. Zwykła wysypka pojawia się podczas przebiegu niektórych chorób alergicznych lub chorób wieku dziecięcego, np. ospy wietrznej lub odry.