opryszczka_wiem_o_zdrowiu

Forum ->

Tytuł:
Autor:Damian
17.3.2010, 11:17
A co zrobić jak zaczyna się pojawiać opryszczka tzn. swędzieć, piec, czy są jakieś sposoby żeby nie wyskoczyła???

Tytuł:
Autor:
18.3.2010, 12:07
Ja osobiście używammaści zovirax i jestem zadowolony. Tobie też mogę polecić.

Tytuł:
Autor:ania
29.3.2010, 10:14
a może ktoś poleci coś na opryszczkę narządów płciowych? plisss pomocy, wstydzę się iść do lekarza, w sumie to nie wiem czy udać się z tym do ginekologga czy odrzu do dermatologa,... błagam pomocy

Tytuł:
Autor:magda
26.10.2010, 17:19
nie ma domowych sposobow na taka opryszczke musisz isc do lekarza ... mozesz pojsc do rodzinnego a on w razie potrzeby wysle cie gdzies dalej ..mozesz tez od razu do ginekologa... wogle to opryszczka ustepuje sama po mniej wiecej 2-3 tygodniach ale bedziesz bardzo cierpiec bo z dnai na dzien pojawia sie coraz wiecej bolacych chrostek... lekarz przepisze ci leki i juz po kilku dniach poczujesz ulge w bolu i bedzie ci lzej.. i nie ma sie co wstydzic zdziwilabys sie ile kobiet na to cierpi

Tytuł:JEST!
Autor:Asia
4.1.2012, 14:33
Jest domowy sposób na leczenie opryszczki, po prostu zaraz kiedy zaopserwujemy objawy powstawania opryszczki należy posmarować zaczerwienione miejsce zwykłą pastą do zębów, tak aby w całości je pokryła i profilaktycznie, aby opryszczka sie nie przeniosła w inne miejsce można też to zrobić w okół zaczerwienionego miejsca, w ten sposób uniemożliwiamy dalszy rozwoj opryszczki. Bardzo wiele razy mi to pomogło. POLECAM.

Tytuł:Opryszczka
Autor:Marek
19.1.2012, 21:45
Ja tam smaruje mascia odrazu jak wyczuje. Nie dotykam ani nic, poprozstu czekam az przejdzie w stanie posmarowania . Przechodzi po 2-3 dniach

Odpowiedz:

Tytuł:
Autor:
Tekst:
Wpisz poprawną odpowiedz
aby wysłać wiadomość
Kto ma więcej pasków: zebra czy słoń?

opryszczka_ciekawostki

Ciekawostki

Cera wrażliwa

Cera wrażliwa występuje u wielu ludzi. Charakteryzuje się ona skłonnością do różnych alergii, pękających naczynek, zaczerwienień. Mogą się one pojawiać pod wpływem ostrego słońca lub zimna. Głównymi przyczynami cery wrażliwej są uwarunkowania genetyczne oraz brak należytej pielęgnacji.

Czy wiesz, że...

Skóra człowiekajest niezwykłym narządem. Zwykle nie zwraca się na nią uwagi i nie docenia jej roli. Dzieje się tak, głównie dlatego, że wszyscy biorą ją za jakiś pewnik, ponieważ „ona jest”. W związku z tym mało kto wie, że skóra człowieka jest to największy organ ciała, który jest również najbardziej wykorzystywany.

Polecamy

Wysypka
Wysypką nazywamy wiele zmian skórnych, spowodowanych przez różnorakie czynniki. Zwykła wysypka pojawia się podczas przebiegu niektórych chorób alergicznych lub chorób wieku dziecięcego, np. ospy wietrznej lub odry.

Po dwuletniej przerwie rusza kampania relaunchowa leku o nazwie Pyralgina. Kampanii telewizyjnej towarzyszyć będzie odświeżenie opakowania leku i odmłodzenie grupy docelowej. Działania reklamowe mają na celu uwspółcześnienie i odbudowanie wizerunku leku. Skierowane są do osób w wieku 35-55 lat. Zmieniono też nazwę handlową produktu z Pyralginum na powszechnie używaną nazwę Pyralgina.