| Tytuł: | oprycha |
| Autor: | Magdusia 15.3.2010, 13:59 |
| Cześć. Na moich ustach ciągle gości paskudna oprycha, ledwie zniknie i znowu się pojawia. Czy może znacie jakiś sposób aby wyeliminować???:( | |
| Autor: | megan 21.9.2010, 00:59 |
| Dziewczyny, czy któraś z was używała tego nowego rozpuszczalnego plastra na opryszczkę. Byłam ostatnio w aptece i farmaceutka mi to zachwalała, nigdy tego nie stosowałam, nie wiem, wiecie coś? | |
| Autor: | Izka 16.10.2010, 19:45 |
| kupilam tydzien temu, bardzo mi sie podoba,bo jest cienki i szybko sie xxx lepszy od compidu, ktorego uzywalam wczesniej | |
| Autor: | megan 17.10.2010, 21:33 |
| Dzięki Izka:) Też kupiłam te plasterki, bo miałam nadzieje, że wreszcie wymyślili coś skutecznego:) I podoba mi się bardzo że plasterki same się rozpuszczają po jakimś czasie i nie trzeba ich odklejać, a to bolało :( | |

Skóra człowiekajest niezwykłym narządem. Zwykle nie zwraca się na nią uwagi i nie docenia jej roli. Dzieje się tak, głównie dlatego, że wszyscy biorą ją za jakiś pewnik, ponieważ „ona jest”. W związku z tym mało kto wie, że skóra człowieka jest to największy organ ciała, który jest również najbardziej wykorzystywany.
Wysypka
Wysypką nazywamy wiele zmian skórnych, spowodowanych przez różnorakie czynniki. Zwykła wysypka pojawia się podczas przebiegu niektórych chorób alergicznych lub chorób wieku dziecięcego, np. ospy wietrznej lub odry.